Como apagar fotos do iPhone sincronizadas pelo iTunes

Πώς να διαγράψεις φωτογραφίες iPhone συγχρονισμένες μέσω iTunes

Πώς να διαγράψεις φωτογραφίες iPhone συγχρονισμένες μέσω iTunes

Αν έχεις συγχρονίσει ήδη φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου στο iPhone χρησιμοποιώντας το iTunes, σίγουρα έχεις θελήσει να τις διαγράψεις κάποια στιγμή. Η διαδικασία διαγραφής φωτογραφιών iPhone που έχουν συγχρονιστεί μέσω iTunes μπορεί να διαφέρει ελαφρώς από τη διαδικασία διαγραφής φωτογραφιών που τραβήχτηκαν απευθείας στο iPhone, αλλά δεν είναι δύσκολο να γίνει.

Σε αυτό το άρθρο
  1. Βήμα προς βήμα για το πώς να διαγράψεις φωτογραφίες iPhone που έχουν συγχρονιστεί μέσω iTunes:
  2. Επιπλέον Συμβουλές
  3. Χρειάζεσαι βοήθεια;

Βήμα προς βήμα για το πώς να διαγράψεις φωτογραφίες iPhone που έχουν συγχρονιστεί μέσω iTunes:

Βήμα 1: Συνδέεις το iPhone στον υπολογιστή

Για να διαγράψεις φωτογραφίες που έχουν συγχρονιστεί μέσω iTunes, πρέπει να συνδέσεις το iPhone στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

Apple iPhone 14 Pro Max Δείτε το προϊόν →

Βήμα 2: Ανοίγεις το iTunes

Άνοιξε το iTunes στον υπολογιστή σου και κάνε κλικ στο εικονίδιο του iPhone, το οποίο βρίσκεται συνήθως στην κορυφή του παραθύρου.

Βήμα 3: Πρόσβαση στις ρυθμίσεις συγχρονισμού

Στην οθόνη του iPhone στο iTunes, επίλεξε την επιλογή "Φωτογραφίες" από τη λίστα των διαθέσιμων επιλογών. Στη συνέχεια, απενεργοποίησε την επιλογή "Συγχρονισμός φωτογραφιών" και επίλεξε την επιλογή "Αφαίρεση φωτογραφιών".

Βήμα 4: Συγχρονισμός του iPhone

Μετά την επιλογή της επιλογής "Αφαίρεση φωτογραφιών", κάνε κλικ στο κουμπί "Εφαρμογή" στο κάτω μέρος του παραθύρου του iTunes. Αυτό θα συγχρονίσει τις αλλαγές που έγιναν στις ρυθμίσεις συγχρονισμού και θα αφαιρέσει τις συγχρονισμένες φωτογραφίες από το iPhone.

Βήμα 5: Έλεγχος των φωτογραφιών στο iPhone

Για να βεβαιωθείς ότι οι φωτογραφίες αφαιρέθηκαν με επιτυχία, άνοιξε την εφαρμογή "Φωτογραφίες" στο iPhone σου και έλεγξε αν οι φωτογραφίες που συγχρονίστηκαν μέσω του iTunes δεν υπάρχουν πλέον εκεί.

Θυμήσου ότι, ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, θα διαγράψεις φωτογραφίες από το iPhone που είχαν συγχρονιστεί μέσω του iTunes. Αν επιθυμείς να διατηρήσεις ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες, βεβαιώσου ότι θα κάνεις αντίγραφο ασφαλείας πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία διαγραφής.

Συνοπτικά, για να διαγράψεις φωτογραφίες από το iPhone που είχαν συγχρονιστεί μέσω του iTunes, σύνδεσε το iPhone στον υπολογιστή, άνοιξε το iTunes, πρόσβασε τις ρυθμίσεις συγχρονισμού, επίλεξε την επιλογή "Αφαίρεση φωτογραφιών" και συγχρόνισε το iPhone. Έλεγξε τις φωτογραφίες στην εφαρμογή "Φωτογραφίες" στο iPhone για να επιβεβαιώσεις ότι αφαιρέθηκαν με επιτυχία.

Αν χρειαστείς βοήθεια, η iOutlet μπορεί να σε βοηθήσει. Η iOutlet Είμαστε ένα κατάστημα ανακατασκευασμένων προϊόντων Apple που προσφέρει υπηρεσίες επισκευής και αντικατάστασης εξαρτημάτων. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν με ασφάλεια και ακρίβεια. Επιπλέον, όλες οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται από εγγύηση ποιότητας, ώστε να έχεις την ηρεμία ότι η συσκευή σου είναι σε καλά χέρια.

Επιπλέον Συμβουλές

  • Κάνε αντιγραφή ασφαλείας πριν από οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στη συσκευή σου
  • Κράτα το iOS/macOS ενημερωμένο: οι ενημερώσεις διορθώνουν σφάλματα και βελτιώνουν την ασφάλεια
  • Επανεκκίνηση της συσκευής αν κάτι δεν λειτουργεί όπως αναμενόταν μετά την ακολουθία των βημάτων

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Αν έχεις δυσκολίες, μπορείς να επικοινωνήσεις με την υποστήριξη Apple ή να επισκεφθείς την ενότητα οδηγιών στο blog iOutlet για περισσότερες οδηγίες.

Recebe mais artigos como este.

Análises de tecnologia recondicionada + €5 BEMVINDO5 na primeira compra.

Apple iPhone 14 Pro Max

Δείτε ένα διαθέσιμο ανακατασκευασμένο προϊόν

Επιλεγμένο από τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα τώρα.

Apple iPhone 14 Pro Max781,99€
Δείτε το προϊόν →
Αφήστε μια απάντηση